ozlems fashion takip et ozlem's fashion takip et ozlem's fashion takip et ozlem's fashion takip et ozlem's fashion takip et

28 Haziran 2011 Salı

lip smacker cola

cola manyağı biri olarak bütün gün dudaklarımda cola tadı ve kokusuyla dolaşmak müthiş geldi..şuan türkiyede cola,fanta,sprite tadında olan bu lip smacker  dudak koruyucuların m&m bonbon tadında olanlarıda var ..lip smacker sın  fiyatı 6 lira

25 Haziran 2011 Cumartesi

H&M ANKARA

Ankara  ikea dan sonra H&M de kavuşuyor ...eylül ayında cepa alışveriş merkezinde açılıyor..bir kaç hafta alışveriş şansı olurmu ?? sanmam :) bir kaç hafta sonra belki..şu an kasa önü kuyruğunu hayal edebiliyorum.:((

maybelline color sensational tube gloss

maybelline nin yeni parlatıcıları fiyatı 6 lira olan bu tube parlatıcıların tadı muhteşem ben sanırım karpuzlu olanı almışım ve gerçekten yemek istiyorum sürdüğüm anda. yaz için tam 10 rengi gelmiş hepsinin tadı ve rengi ayrı güzel..
mutlaka bir tane al...
fiyata göre inanılmaz kaliteli..
maybelline color sensational tube gloss........

fuşya hepsini istiyorumm

çok nadir denk gelsem de tercihimi kullandığım siyah ve beyazdan sonraki ilk renk idi..
 bu yıl herşey bir anda bu renge döndü..
neredeyse herşeyin fuşyasını bulmak mümkün..



vee kimseye eskiden olduğu gibi çoook renkli gelmiyor bu sezon herkesin gözü alıştı..

 ama ben bu enk ne görsem çılgınca alma isteği..

hepsiniiii istiyorumm.



benim rengimin yılı hiç bitmesin..

 renkli şeyleri taşımaktan hoşlanmıyorsan bile mutlaka bunlardan birini kullanmayı dene bu sene..

enerjisi çok güçlü canlılık veriyor insana ..çok yaz yaz o yüzden özellikle kışın görmeyi çook seviyorum..

bu tam sevdiğim tonu...fuşyalarla dolu bir yaz doyadoya kullanalım...

bol paça yüksek bel pantolonlar 2011

Ben edinmeye ilk olarak şubat ayında j brand love story imle başladım..özellikle victoria nın bel kısmı farklı bu pantolonu hepsinden çok beğendim..

 istediğim yükseklikte platform ayakkabılarla ayakkabının burnu  hiç bir şekilde görünmüyor en az 10 cm daha uzun bir bacak boyu..özellikle yüksek belli bu kesimlerde inanılmaz zayıf ve uzun boylu görünüyor insan :)

 bu gün zara da bir turuncu bir fuşya denedim..akışkan kumaşlarda yaz için daha hoş durmuş..zara da düz renklerde ve şu pijama gibi olan desenlilerde modeller var..başka yerler de pek göremedim.

 kısa boy ve kilo problemi olanlarda pek de hoş durmayan skinny lerden sonra bunlar hayat kurtaracak..ben özellikle en renklileri tercih edip beyaz atlerle giymeyi planlıyorum..yandan fermuarlı olanları extra fit gösteriyor:))

melissa bot



ben şeffaf olan ve siyahına bayıldım..plaj için mükemmel çok şık duruyor ayakta..aralardaki deliklerden hava alabildiği için çok fazla terleteceğini de sanmıyorum..plaj haricide kullanılabilmesi için bu melissa ların  her yuvarlağıda çıkarabiliyorsun..ne kadar açık olsun istiyorsan istediğin yerden çıkartılabiliyor..burnu açık,yanları açık falan olabiliyor.çok hafif ve yumuşak dokuda ayağım içinde baya rahat etti.
bu melissa botları harvey nicholas tan ve brandroom dan bulabilirsin..fiyatı 230 lira civarında..

23 Haziran 2011 Perşembe

DİOR MAKE UP MASTERS

Dior make up masters panora alışveriş Merkezin de SEPHORA ile master make up seçiliyor.yarı finalın ankara da olduğu organizasyon çok renkli...

11 Haziran 2011 Cumartesi

ipek kirpik ,kirpik ekleme

Bu kadar uzun olmasa da herkes ister uzun kirpikleri..İnsanın gerçekten bakışları değişiyor makyaj bile ayrı bir güzel oluyor..bir yıldır kirpik ekleme uzatma yapıştırma ne varda denedim.
ama bu ipek kirpik olayı gerçekten doğal ve güzeldi yaklaşık on ay ipek kirpik takdırdım.mascara sürmeye hiç gerek olmadan süper kirpiklerle geziyorsunuz..her bir kirpiğe tek tek takıldığı için benim uygulamam iki saat hatta daha uzun sürüyordu ben bu sebepten son dört aydır taktırmıyorum..birde u kirpiklerle yüzüstü yatamıyorsuuuuuun :(((    kirpilerin kısa, aşağı doğru bakıyorsa , en kıvıran mascarayı uygulasanda kıvrılmıyorsa bu kirpik ekleme muhteşem birşey..inanılmaz değişir insanın yüzü..kesinlikle bağımlılık yapıyor ..kahve rengi ve siyah uygulama yapılabiliyor.değişik boyları oluyor kirpiklerin uygulayan en uygun olanı seçiyor..on ,onbeş tane ilave yaptırıp boyutuna da  karar verilebiliyor.
bazı kuaförlerde ,güzellik salonlarında uygulama yapılıyor.fiyatlarda neredeyse aynı sıfırdan taktıracaksan 150 lira üç dört haftada birde bakıma gidip kopanlara dökülenlere onarım yaptırıyorsun :)  ben ne kadar sürüyorsa, saat hesabı ödeme yaptım  70 ila 100 arası..
ÖNERİ ;kirpiklerin takıldıktan sonra yüzücü gözlüğü ile duş almanı şiddetle tavsiye ederim..

6 Haziran 2011 Pazartesi

SHELLAC OJE CND

KALICI OJE MACERAM :))

Sürekli manikür yaptığım yer yerine hemen yakındaki bir kuoföre gideyim dedim.kalıcı ojeden bahsettiler ''üstüne farklı bir renk oje sürersiniz asetonla sileriniz yine altta sapasağlam ojeniz kalır, 3 hafta full manikürlü gezersiniz,uçları kalkmaz hep yeni sürülmüş gibi olur falan filan süpeer şeyler.''.o hızla ok french yapalım o zaman dedim..gerçekten o gün kat kat sürülen mor ışıga tutulan makine tarafından kurutulan tırnaklarım pırıl pırıl muhteşemdi.akşam çıtt ortadan kırıldı ,görüntü kırık ama çıkan ayrılan bir parça yok..bir hafta sonra tırnaklarımın üstü kırık cam gibi olmaya başladı bazı yerler uç kısımlardan kalktı, normal oje gibi değil on kat falan daha kalın bir katman kalkıyor..sanki sürdükleri bir nevi yağlı boya anlamadım.shellac adında bir oje bir kaç kat sürülüyor renk seçeneği çok vs. neyse ucu kalktı kırıldı bunlar problem değil esas çözme aşaması ve sonrası felaket.tiner gibi bir sıvının içinde bekletiyor sonrada o yağlı boya olan ojenin parçalanmasını bekliyorsunuz.tırnaklar matlaşmış bembeyaz üstü pütür pütür..neyse geçer nasılsa dedim ama hala tırnak güçlendirici kullanıyorum..ben tavsiye etmiyorum tırnaklarım çok zarar gördü üzerine yapılan en az 3 manikür sonrasında dahi oje güzel durmuyor :(
birde her tırnak için 10 lira verdim :((

1 Haziran 2011 Çarşamba

Bronzum bronzsun bronzlarr :)

Tatil hayalleri bronzlaşma hayalleri :) güneşin zararlarını çook iyi bilmeme, her kış bu yıl asla bronzlaşmıyacağım güneşe çıkmayacağım diye sözlerde vermeme rağmen kendime üç gün sonra sekiz ton koyulaşmış bulurum kendimi..insanın teni sanki güneşi görünce güzelleşiyor güzelleşiyor güzelleşiyor..daha ince sanki kilo vermiş bir görünüme kavuşuyor yada kararmış bu güzel renk benim çoook hoşuma gidiyor..
bu yaz full bronz gezicem diyorsan eğer, mutlaka 15 spf bir losyon,
düşük faktör bir yağ
veeee olmazsa olmaz gerçek bronz ren için efsane olmuş LANCASTER TAN DEEPENER ..

ilk birkaç gün biotherm 15 spf lait ile güneşlenilir..sonraki günler garnier 8 spf yağ ile devam edilir vee son darbe muhteşem renk için spf siz :((( lancaster tan deepener a geçilir..garantili bronzluk muhteşem renk..
iyi tatiller bol güneşlerrr..
aa unutmadan pırıl görünmek için ışıltılı güneş sonrası kullanılacak daha güzel bir ürün  yok!!! nuxe huile prodigieuse   yağsız etkili yağ..

güneş ürünleri avene bioderma la roche posay heliocare ama hala güneş yok:(

Güneş yüzünü göstermesede düzenli kullanılacak bir güneş koruyucu alma zamanı geldi.özellikle şehir içinde kullanacak ve üzerine makyaj yapacaksam eczaneden almayı tercih ediyorum.
avene,bioderma,la roche posay den birini tercih ediyorum.geçen yıl tinted olanını tercih etmiştim.renk konusunda bioderma nın renkli koruyucusunu tavsiye ederim renk oldukça doğal yapısı da ince.Özellikle compact istiyorsan heliocare kullanabilirsin  tam bir makyaj ürünü  tam anlamıyla kapatıcı bir föndoten gibi aynı zamanda 50 spf ile tam bir koruma sağlıyor..açık koyu ton gibi seçenekleride mevcut..
Tüm markalarda fiyatlar aşağı yukarı aynı 47,90-55 arası.avene de hediyeli paketler var yanında after sun hediye..